love

Thursday, November 3, 2011

Assalammualaikum..

Salam dn selamat tengahari kawan2 ku!Ari nie aku bertugas di Hospital Kuala Pilah bersama (kata hatiku).Cuaca sekarang nie memang musim hujan..24/7!Tak kira pagi,petang or malam..Nak kuar umh pun payah,nk g keja lagi teruk..lumrah alam bukan boleh disangkal pun,nk kata jgn turun hujan xboleh jugak kita bukannya tuhan leh control2..so kenalah terima qada dan qadar dari Allah Swt.Dalam keadaan mcm nie kita kenalah sentiasa berhati2 walau mana sekali pun kita pegi,yg penting kita berwaspada!!dah nak masuk time makan tgh ari nie,jom lah kita g mkn yea!!Wassalam

1 comment:

  1. Hujan...

    Hujan menginggatkan KATA HATI pada seseorg...

    ReplyDelete